Väder Luleå

Logga In10/7 Försenad rapport PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Robin   
2011-07-10 20:50

Kom just på att jag bommat en rapport om ett ganska lyckat pass!

 

Efter ett par skellefte trippar i vår så var det min tur att guida tillbaks lite åt skelleftekillarna.

Denna gång var det Mangeboy som skulle upp til luleå för lite andra ärenden och  var sugen på ett kvällspass när han likaså hade vägarna förbi.

Vädret hade på senaste tiden varit extremt varmt och blev ett ganska svårt val av vatten vi skulle testa som fortfarande kunde ha ett bra fiske kvar. Efter lite dividerande så beslöt vi oss slutligen flr ett vatten.

Väl på plats så började fisket ganska bra med rätt många små gäddor och man började ganska snart tro att chansen att nån riktigt fin skujlle kliva på var väldigt liten, men skam den som ger sig!

 

Vi nötte nötte ochj krokade av slips efter slips, tillslut så pangade det på ett fint hugg för mig men som självklart bommades.. Tänkte att jahapp det var dagens chans man just bommade.. Som tur var så "pangade" den fina på en gång till och denna gång var mitt CNS på högvarv och ett stenhårt mothugg satt! (CNS : centrala nervsystem för den okunnige)

 

Var en riktigt tjurig madame som slutligen lät sig gälgreppas av mange, ser lång ut i vanlig ordning och självklart så fanns även smalheten :)

 

Känns som att jag bara kan få smala gäddor i vilket vatten jag än fiskar i iår?

 

Nåja åter till gäddan, skallen såg däremot riktikgt grym ut, likaså puckeln som den satt inne på..

Snabb mätning till 118cm och en ännu snabbare vägning till 10,31kg ? (minnet sviker men strax över 10 pannor iaf)

 

Sedan fort ner i vattnet för lite "starthjälp" eftersom vattnet var väldigt varmt.. Dock behövdes inte många sekunder innan hon piggt simmade ner i djupet igen! SKÖNT!

 

Gädda 10,31kg 118cm

 

Sedan fortsattes det med snipracet tills även det dog ut. Roligt att lyckas med en fin toppvikt när man minst anar det.

 

Over and out!

Share

 

Valid XHTML and CSS.