Väder Luleå

Logga In24/2 Regg-Lake i mysväder PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Håkan   
2012-02-24 21:39

Den här tiden på året är inte gäddfisket alltid på topp men jag och familjen Larsson bestämde oss för att spendera en helg i ÅRETS BY i de vackra vädret!!!!

 

Rickard drog ut till byn redan på fredagskvällen för å göra ett försök att fånga lite färsk betesfisk. Jag och Björn annlände under lördagen med fullpackad bil med massa gosaker lagomt till Tre kronor - Ryssland, ishockey med whiskyprovning och andra godsaker....

 

06.00 ringde väckarklockan på söndagsmorgonen å suget var på topp... Med en fullpackad skoter och ark begav vi oss ut på ett HETT ställe!! :)

Men timmarna drog iväg och vädret blev bara bättre å bättre men huggen uteblev... Så ringde FISKEGURUN Valter Larsson som anslöt och tipsade oss om ett ställe som han tyckte vi skulle testa.... Sagt och gjort, vi bytte ställe och de dröjde inte länge innan en vippa löste ut för mig de visade sig vara en spene som gjort sig besväret å hugga... Men vad gör de när vädret är på topp.

En stund senare, mitt i matlagningen pinglade de till i ett av mina spön och de bjöds på några fina rusningar innan fisken kom til hålet. Jag trodde det skulle vara en gädda på ca: tre, fyra kilo men de visade sig vara en grym lake på 4050 gram, RIKTIGT KUL!!!!

 

Lake 4050g

 

Detta gjorde denna tripp till en riktigt lyckad helg :) Även Björn och Rickard fick landa några mindre gäddor...

 

Slut ord på denna helg: En REGG lake i trevligt sällskap med god mat å dryck så kan de inte bli bättre ;)

Höll på å glömma, när mörket kom krypandes hade Mamma Larsson lagat hemgjord palt!!!!!

Share

 

Valid XHTML and CSS.