Väder Luleå

Logga In14/6 Predatorveckan PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Björn   
2013-06-10 20:38

För er som missade det så körde Mieko Fishing en vecka inriktat på den populäraste predatorn i svenska vatten, gäddan.

 

Jag och David hade äran att inviga veckan med ett föredrag om riktat verktikalfiske efter gädda, en metod som flera testat, ännu fler funderat på och som vi lyckats riktigt bra med. (Läs här)

Trots att man inte är någon stor talare så tycker jag att föredraget gick ganska bra och jag hoppas att folket som var där tyckte det var intressant.

 

På tisdagen var det dags för Robin och Magnus (MB79 Baits) som pratade om allt som har med jiggfiske att göra. Mange surrade mycket om trolling med mjukbeten och det är en metod som fungerar riktigt bra.

 

Onsdagen var det tänkt att Rickard Jonsson skulle hålla föredrag om gösfiske men tyvärr fick han förhinder och ställde in. Den dagen var dock Porta-boat och visade upp sin kollektion av smidiga hopfällbara båtar.

 

På fredagen ställde Mojoboats upp och visade en modell av märket Tracker och gissa om man blev sugen, en sådan ska jag ha!!

Kvällen avslutades med ett mycket intressant föredrag av gäddkungen David Lundqvist.

 

Veckan avslutades med två C&R-tävlingar.

 

På lördagen var det Jämtöns Fiskevårdsförening som anordnade tävling i Rånefjärden.

Extra roligt detta år var att flera utav dom som medverkat på predatorveckan även ställde upp i denna tävling. Tråkigt var dock att jag och David hade ett riktigt segt fiske under dagen och lyckades inte försvara vår titel. (Vi kom iaf före ett visst skelleftegäng J)

Titeln är dock kvar inom teamet då Robin, visserligen förstärkt av David Lundqvist, lyckades knåpa ihop den bästa totallängden.

 

På söndagen blev det ingen tävling för min del men David och Robin for upp till Morjärv och lyckades tillslut placera sig på en 3:e plats vilket betydde att dom även kammade hem totalpriset för den bästa sammanlagda längden under dom två tävlingarna. 

Share

 

Valid XHTML and CSS.