Väder Luleå

Logga In14/6 117 cm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Björn   
2010-06-14 20:02

Drog iväg ensam på ett trollingpass igår kväll. Var riktigt sliten efter fredagen och lördagens monsterpass men kunde ändå inte hålla mig ifrån...

 

Det började ganska bra när jag fick upp en gädda kring 5-6kg innan jag riggat ut alla spön men sen blev det dött. Fick ta till alla småknep och metoder man lärt sig för att tillslut knäcka koden... Det började med en smal gädda på 7,3kg följt av en i samma storlek som jag krokade av utanför båten. Nästa gädda vägde även den strax över 7kg innan jag får ett tokhugg på en utav mina wobbler. När jag grabbar spöt kommer gäddan upp från djupet och skakar på huvudet ovanför vattenytan. Den ser riktigt fin ut och jag får nästan upp förhoppningen om ännu en 10+ den här helgen. Tyvärr visar den sig vara långt mkt magrare än vad jag hade hoppats. Med en längd på 117cm väger den in på endast 8,1kg.

 

Trots att jag tog en kort kamp är den vinglig när jag ska släppa tillbaks den men efter lite "återupplivning" får den tillslut krafterna åter och simmar tillbaks mot djupet.

Share

 

Valid XHTML and CSS.