Väder Luleå

Logga In6/8 Fiskeskola... PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Björn   
2010-08-06 14:01

Dom sista 3 veckorna har jag varit pappaledig och då har min dotter "tjatat" till sig ett par svängar.

Hon är redan en mästare på att hantera metspö och nu ville hon fånga gädda... Första svängen var Rickard med och vi satsade på trolling i en sjö där vi tagit ett par ordentliga gäddor. Fisket var extremt seegt och jag fick ta och förklara för Ida vad tålamod är... Efter att Ida grävt lite i min fiskeväska hittade hon en wobbler hon ville sätta på och sen tog det inte länge innan hon fångat en liten men efterlängtad gädda.

P7211361_Small

 

I förrgår var jag och Ida ute på ett nytt ställe och nästan direkt fick Ida en liten gädda som krokades av utanför båten... Sen var det dött men just när vi bestämt oss för att ge upp hugger det på Idas spö. Jag tar upp spöt ur spöhållaren och låter Ida veva så länge hon orkar sen vevar jag in resten. Hon blir lite rädd när jag lyfter in gäddan i båten men när jag väger gäddan så är hon med och tittar... Den väger 6kg blankt och jag tänkte att jag skulle få ett foto med både Ida och gädda men det vill inte Ida så jag fick posera med hennes gädda när hon fotade.

P8031369_Small

 

Det är RIKTIGT kul när hon hänger med och fiskar och det är rätt skönt att ta ett par semesterpass innan allvaret drar igång igen...

Share

 

Valid XHTML and CSS.