Väder Luleå

Logga In21/8 Trolling i ösregn PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Anders   
2010-08-21 18:21

Måste väl rapportera efter fiskesvängen idag, efter att ha fått så många pikar av Björn när man inte alltid gör de :)....

Efter att ha fixat lite med båten och monterat en förarstol var jag och Håkan sugna på ett trolling pass och se om de blev så bekvämt som vi tänkt oss, och de blev de.

Började dagen med en klassiker, frukost på statoil. Halvvägs till fiskestället för dagen började de små regna, typiskt tänkte vi eftersom de såg fint ut när vi åkte, vi kanske skulle ha litat på väderrapporten :)

Väl ute på vattnet fick vi upp suget när vi såg att tempen i vattnet sjunkigt ganska mycket sen sista svängen trots att de hunnit bli spö regn vid de hör laget.

 

Efter att ha prövat lite olika beten small de på ett av mina spön, började drilla fisken och den kändes hyffsat fin, väl inne i båten vägdes den in på 8,4 kg och 105 cm lång.


Betet den högg på visade sig vara de hetaste betet för dagen och det vi fick alla fiskar på.

Regnet vägrade ge sig och öste hela dagen, men vi gav det några timmar till och fick ett 10 tal mindre gäddor. Efter regnet trängt igenom regnkläderna styrde vi båten mot land och gav oss för dagen.

 

 

Share

 

Valid XHTML and CSS.