Väder Luleå

Logga In9/9 Höst tia!! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David   
2010-09-09 21:09

Jag och Robin fick lite ledig tid, så vi beslöt oss för att köra ett riktigt gryning till skymnings pass.

Vi hade två vatten som vi bestämde oss för att fiska av, båda ställerna vet vi hyser riktigt fina madamer, fast dom är inte alltid så lättlflörtade =).

Hämtade upp Robin vid 06.00 och begav oss till första vattnet som vi började med att köra flötestrolling i. Fick bra med hugg men tyvärr så var det bara småsnipor som ville ha våra mörtar. Efter att vi började få dåligt med betesfisk provade vi både jigg och vanlig trolling, men inget verkade falla dom stora madamerna i smak.

Så efter många timmars fiske i det vattnet packade vi ihop prylarna och begav oss till det andra vattnet för dagen.

Där körde vi vanlig trolling, fiskade några timmar med få hugg och nån spene landad, började nästan tappa lite tron på att nån fining skulle komma upp den dagen, och då kom hugget som skulle ändra på den känslan.

Robin stod och pratade i telefonen med vår teamkamrat från Skellefteå, Robert, när min paravan löste ut av ett hugg, kändes fin i gungningarna, men när den kom upp till ytan direkt så kändes den inte så stor längre. Men när den kom in mot båten så såg vi att det kanske är en nia iallafall. var inte förrän vi lyfte in den i båten som vi såg att den här kan fan vara en tia!.

 

Gädda 10,3kg 112cm

 

Och efter vägning och mätning så stannade vågen på 10,3 fördelat på 112,5 cm.

Kändes riktigt kul att få lyckas när man fiskat i 16 timmar, skönt med lite belöning ibland! =).

Efter det fiskade vi i några timmar till, testade lite jigg där med, men utan nån större utdelning. Kanske höstfisket har kommit igång nu på allvar. hoppas då det! =)

 

// David

Share

 

Valid XHTML and CSS.