Väder Luleå

Logga In29/9 Dubblé 120cm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David   
2010-09-29 23:05

Jag och gäddkungen Robin drog ut på en snabbsväng efter jag slutade jobbet, hade inge större förväntningar med tanke på att det inte skulle hinnas fiska så länge innan det blir för mörkt på kvällarna.

Men det skulle visa sig kanske bli mitt bästa fiske någonsin!

 

Fort ut på vattnet, kasta ankaret och började dänga, hann inte fiska länge innan det börja hugga. Vi fick några hyffsade kring 5-6 kg innan jag drog ett kast in på lite grundare vatten, SMACK!!!

Kände direkt att det blev lite finare gungningar. Robin sa direkt, oj den där såg ut som lite finare! och mycket riktigt... den var riktigt fin!

Tjurade en stund mot botten innan den kom upp till ytan, shit den här är lång tänkte jag direkt!.

Efter en snabb håvning av nya "håvmästaren" =) kunde vi rapportera in en fin höstdam på 122 cm och 11,53 kg. Några snabba foton  senare fick hon återgå till djupet!

 

Gädda 11,53kg 122cm

 

Men det skulle visa sig inte vara nog med det, fisket fortsatte och efter typ 20 min smäller det på igen, men den här gången kändes det inte lika fint från början men sen kom rusningen, helvete den här kan vara fin den med!

När den kom upp till ytan utbrast Robin, det här händer inte!!! den är ju fan 10+ det där med!!, och efter en snabb vägning och mätning stannade vikten på 11,41 kg och längden 120cm.

 

Gädda 11,41kg 120cm

 

Helt jävla sjukt! två över 120 cm på samma sväng! vilken känsla! svår att beskriva! =) kommer kanske aldrig mer att få vara med om ett sånt fiske igen! men man kan ju alltid hoppas! =)

 

//David

Share

 

Valid XHTML and CSS.